Internetová zlodějka
Moderátor: Mods_senior
Internetová zlodějka
Zdravím.
Mám takovej problém...a potřebuju radu co s tím...jak to vyřešit.
Jde o to že jedna pipka...která mě snad stalkuje či co...mi neustále kopíruje mnou nebo kamarádkami upravené fotky, obrázky...pak taky némi psané povídky či básně a vydává to za své. Nebo se vydává za nás. Například na fb...neustále mě krade fotky/obrázky které sem si já upravila, s profilovky a uvodních fotek a dává si to k sobě. Už nevím co s tím mám dělat. Nevím co s toho má a proč to dělá. Jestli je něják psychicky narušená či co. FB mám jinak zabezpečený...jen ty zprovadené úvodní fotky nejdou zablokovat.
Stalo se to už někomu z vás?
Mám takovej problém...a potřebuju radu co s tím...jak to vyřešit.
Jde o to že jedna pipka...která mě snad stalkuje či co...mi neustále kopíruje mnou nebo kamarádkami upravené fotky, obrázky...pak taky némi psané povídky či básně a vydává to za své. Nebo se vydává za nás. Například na fb...neustále mě krade fotky/obrázky které sem si já upravila, s profilovky a uvodních fotek a dává si to k sobě. Už nevím co s tím mám dělat. Nevím co s toho má a proč to dělá. Jestli je něják psychicky narušená či co. FB mám jinak zabezpečený...jen ty zprovadené úvodní fotky nejdou zablokovat.
Stalo se to už někomu z vás?
-
d1amond
- člen HW spec týmu
Re: Internetová zlodějka
Nahlásit na FB administrátory.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Nebo si její profil zablokuj. A to tak, že půjdeš k ní na profil a dáš tam někde v menu zablokovat. Ona už tvůj profil neuvidí, ani tvoje fotky, příspěvky, statusy atd.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
FB jí hlasím stále...ale je horší než kobylky...zlikvidujete jednu a objeví se jich deset nových :(
A jak se prosím děla vodoznak....nebo kde ho najdu? *-*
Viz jako u první odpovědi...vzlhledem že si neustále zakládá nové a nové profily se to něják nedá uhlídat...kdyby tak šla zablokovat její IP adresa.
Děkuju všem za odpovědi.
A jak se prosím děla vodoznak....nebo kde ho najdu? *-*
Viz jako u první odpovědi...vzlhledem že si neustále zakládá nové a nové profily se to něják nedá uhlídat...kdyby tak šla zablokovat její IP adresa.
Děkuju všem za odpovědi.
-
guest
Proč by se to nedalo uhlídat, nastav si soukromí tak, aby tvoje věci neviděla.
Na vodoznak je mnoho programů, to si musíš vybrat sama - http://www.zive.cz/clanky/nejlepsi-prog ... fault.aspx
Na vodoznak je mnoho programů, to si musíš vybrat sama - http://www.zive.cz/clanky/nejlepsi-prog ... fault.aspx
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
na fb jde vidět jen úvodní fotka zvětšená pro cizí
ale nikdo asi nezabrání printscreenu :(
ale nikdo asi nezabrání printscreenu :(
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
iPhone XS
Já bych to řešil následovně: Rozbít jí hubu. Ale to už je věc každého z nás...
Myslím, že Blue Spirit se lépe ani vyjádřit nemohl. Udělej, co říká:

Edit: Stejně bych preferoval rozbít jí hubu.
Myslím, že Blue Spirit se lépe ani vyjádřit nemohl. Udělej, co říká:
Jen bych doplnil... Na profilovku se ti stejně dostat může, proto si profilovku změň na nějakou kravinu a máš to... Nemusíš tam být nutně ty. Nebo jí tak trošku ignoruj. Ono jí to přestane bavit.Proč by se to nedalo uhlídat, nastav si soukromí tak, aby tvoje věci neviděla.
Edit: Stejně bych preferoval rozbít jí hubu.
Naposledy upravil(a) Martin63 dne 24 led 2013 14:09, celkem upraveno 1 x.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Blue Spirit píše:Proč by se to nedalo uhlídat, nastav si soukromí tak, aby tvoje věci neviděla.
No tu mám...teda jestli nemyslíš nějákou jinou. Mam to nastaveno tak že nikdo koho v přatelích nemám nevidí nic...boužel ale uvodní fotku ano kterou si může rozkliknout do většího a pak v pohode zkopírovat. :/
-
guest
Tak už ti radili, dej tam nějakou neutrální. Musíš tam mít nutně svoji?
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
pošli mi do PM adresu profilu, mrknu se co jde všechno vidět
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
iPhone XS
iPhone XS