Ahoj, dnes jsem zapnul PC a najednou se nejde přihlásit přes PIN ani přes heslo včetně mého účtu i manželky. Jak s tímhle postupovat?
Jedná se o W10 64bit.
Děkuji moc
0XC000006D Důvodem je špatné uživatelské jméno nebo ověřovací informace.druhý kod naznačuje více faktorů: zkus to opravit pomocí usb nebo dvd kde máš windows
Naposledy upravil(a) Pedrossos dne 23 led 2020 21:03, celkem upraveno 1 x.
Základní deska: B450 PRO GAMING ,CPU Ryzen 5700X3D,GPU Nvidia Galax RTX 3060,Patriot Viper Steel 64GB KIT DDR4 3600Mhz CL18,Zdroj:RM 750x / Case: SilentiumPC Signum SG1X TG RGB
Když dám Nastavit PIN, neudělá to nic. Když v možnostech přihlášení dám přihlásit se přes heslo, vyhodí to odkaz, kde jsem si heslo změnil a nejde to stejně
Internet. Asi dvakrát mi to dnes vyhodilo, že mi chybí nějaká knihovna v System32. Našel jsem ten soubor dll na netu a stáhnul. Jenže při kopírování to vyhodilo, že soubor tam je a jestli ho chci nahradit. OK, jenže vyhodilo to, že to musí správce, což snad jsem, když jsem vše instaloval do PC já a jsem i vlastník. Druhý účet jsem taky manželce vytvořil já. Bohužel název teď už nevím. Jinak to jediné mě napadá, kde mohl vzniknou problém
Ihned po registraci jsem se poprve a naposled přihlásil do sítě X (Twitter), od té doby vždy píše: Zabránili jsme podezřelému přihlášení. Neumí někdo poradit?
Poslední příspěvek
Kontaktovat podporu.
Elona Mlaska z nas nikdo nezna, nikdo jiny nez oficialni podpora X problem vyresit nemuze.
Již asi tři dny pozoruji, že se nemohu na mém notebooku přihlásit na firemní email (Seznam.cz) přes Outlook kde ho mám spárovaný.
Když kliknu na ikonku Outlooku, tak aplikace chce po mě heslo zmíněného firemního emailu....
Poslední příspěvek
Asi bych zkontroloval správnost času a datumu na notebooku. Potom (už nemám Seznam, tak neznám detaily) byl potřeba platný certifikát, stahoval se soubor ze Seznamu.